2014. június 12., csütörtök

Karitatív célból kérjük segítségeteket a Ferences Szegénygondozó Nővérek számára.



Kedves Barátaink!

Karitatív célból kérjük segítségeteket a Ferences Szegénygondozó Nővérek számára. A Nógrád megyei Szécsényben a nővérek 86 éve végeznek szegénygondozó munkát, mára azonban a társadalom által felmutatott igényeket nem tudják kielégíteni. Napról napra újabb megkeresések érkeznek hozzájuk – ezért kezdtek neki évekkel ezelőtt egy új, 30 férőhelyes otthon felújításának.

Ennek a négy éve tartó, kemény munkának a befejezéshez szeretnének segítségeteket kérni. A nővérek talán Rajtatok keresztül is támogatást remélhetnek. Bármilyen felajánlást örömmel veszünk magánszemélyektől, szakemberektől, cégektől, vállalatoktól egyaránt. A nővérek mindenki felajánlását név szerint számon tartják, és hálát adnak érte.

A megfelelő segítséggel az új épület messzemenően meg fog felelni a XXI. század elvárásainak. Lehetőségeihez mérten képes lesz a költséghatékony energiafelhasználásra is. Az otthonnak kápolnája is van – ezt 2014.június 9-én Páduai Szent Antal tiszteletére fel is szentelték valamint azt az épület részt, ami idáig elkészült.
Előre is köszönet mindenkinek, aki úgy érzi, képes lenne támogatni ezt a társadalmunk számára is fontos célkitűzést!

Az alant látható videón az építés korábbi szakaszai tekinthetők meg!

Pax:
 Ferences Szegénygondozó Nővérek segítői

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése