2011. július 12., kedd

A könyörgés és az áldás beteljesedése

  Néhány nappal ezelőtt a következő levelet kaptuk:
  Tavaly Szentkúton részt vettünk a férjemmel az ünnepi szentmisén. Azt követően  kaptuk meg a gyermekáldást:  még abban a hónapban megfogant kislányunk, aki április 26-án, délelőtt  10 óra 30-kor egészségesen megszületett.
  A szülés teljesen problémamentes volt, szinte alig voltak fájdalmaim, amin az orvosok is csodálkoztak, állítólag fájásgyenge vagyok, de én tudom, hogy az égiek végig velem voltak, még ott a szülőszobán is.
36 éves vagyok, és mivel problémák léptek fel a terhességem idején, programozott császárt terveztek rajtam végrehajtani, de a sok ima hatására, szinte az utolsó pillanatban minden probléma megszűnt, és már nem volt akadálya a természetes szülésnek. Így kislányunk, tényleg Isten akarata szerinti időpontban jöhetett erre a világra, ráadásul éppen a család évében, aminek külön örültünk!...
A gyermekáldásért való könyörgés és áldás hatásosnak bizonyult. Bízom abban, hogy a miénken kívül sok visszajelzés érkezik másoktól is ezzel kapcsolatban, és a jövőben is ilyen sikeres "vállalkozás" lesz a gyermekre vágyók/várók megáldása!
A család hálaadásához mi is csatakozunk, és bátorítjuk a zarándokokat, hogy hasonló kéréseik és problémáik esetén bizalommal kérjék a Szentkúti Szűzanya szerető pártfogását!

forrás: szentkut.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése